Postgraduaat Leiderschap

Versterk jouw leiderschapsvaardigheden en competenties in verbinding met je team en organisatie. Het postgraduaat leiderschap is een uniek leerconcept gericht op de persoon, de praktijk en het proces (erkend als kaderopleiding).

De opleiding omvat verschillende opleidingsonderdelen met een focus die in lijn liggen met je huidige plek in je organisatie. Je leert je leidinggevende vaardigheden en competenties optimaal inzetten op de werkvloer én je verbindt je unieke leiderschapsvaardigheden met de doelen van je team, je afdeling én je organisatie.

“Van alle opleidingen die ik doorheen mijn loopbaan heb gevolgd, is de kaderopleiding de meest verrijkende geweest, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ik blijf grenzeloos geprikkeld!” – Kristel Vandewalle, Adjunct hoofdverpleegkundige UZGent (opleidingsjaar 2017-2018)

Je kan deze opleiding volgen als leidinggevende of als basismedewerker met ambitie voor een leidinggevende functie. De opleiding is erkend als kaderopleiding en wordt gebracht door gepassioneerde docenten en supervisoren.

Meer info